Zarządzaj blokami
W tej sekcji wyświetlane są wszystkie skonfigurowane bloki portalu, niezależnie od tego, czy są włączone, czy wyłączone. Bloki są posortowane według paneli.
W przypadku każdego bloku widzimy jego ikonę, tytuł lub opis, typ, panel wyjściowy, priorytet oraz listę dostępnych działań.

Dla każdej strony dostępne są następujące działania:
- Zmień priorytet, wewnątrz każdego panelu możesz ustawić kolejność bloków
- Przełącz status (włącz lub wyłączone)
- Klonuj, tworzenie nowego bloku, który kopiuje bieżący
- Edytuj, zmień ustawienia określonego bloku
- Usuń
